Симеон - Програмист / Лицата на Балкан / Карамелени Вафли Балкан

Лицата на Балкан

В 3 поредни седмици от юли месец ще те запознаем с 3 различни личности: грижовна майка, отдаден на работата си IT – специалист и гимназист- спортна натура. Какво е общото между тях? Всички те обичат да похапват сладко и Балкан е любимият им партньор в това.

Вкусни карамелени вафли с капучино
Лицата на Балкан / Карамелени Вафли Балкан

Как минава по-лесно работния ден на един IT – специалист? С нещо сладко, разбира се!

Вторият ни гост в рубриката “Лицата на Балкан” е Симеон – уеб разработчик, който често работи от кафенета и винаги носи сладкиш Балкан със себе си.

Прочетете повече за Симо в следващите редове:

Кой е първият ти спомен с Балкан?

– От детството ми… Помня как обичах първо да разделя сухата паста на две, след това да оближа вкусния крем и накрая да изям пандишпана. Като се замисля, и днес бих я изял по същия начин! 🙂

Кой е любимият ти продукт на Балкан днес?

– По принцип винаги хапвам нещо сладко през деня – бисквитки, вафли, също меденки. Никога не тръгвам за работа без лаптопа и сладкиш в раницата.
Днес похапвам карамелените вафли на Балкан, които имат този приятен ненатрапчив сладък вкус и са прекрасно допълнение към следобедното ми капучино.

Пожелай ни нещо!

– Пожелавам ви да продължавате да създавате нови и много вкусни сладки продукти. Готов съм да се включа като дегустатор с най-голямо удоволствие! Ха-ха.

Следващата седмица продължаваме с третия ни разговор с Алекс.