Лицата на Балкан

В 3 поредни седмици от юли месец ще те запознаем с 3 различни личности: грижовна майка, отдаден на работата си IT – специалист и гимназист- спортна натура. Какво е общото между тях? Всички те обичат да похапват сладко и Балкан е любимият им партньор в това.

Днес си говорим с Юлия и нейната 5-годишна дъщеричка Васияна. Прочети в следващите редове какво споделя Юлия за сладките моменти с Балкан в тяхното семейство.

Кой е първият ти спомен с Балкан?

– Не знам от кога точно е първия ми спомен с Балкан, но със сигурност съм похапвала от любимите сухи пасти още от дете. Вкъщи майка ми винаги зареждаше “сладкия шкаф” с любимото лакомство на цялото семейство.

Кой е любимият ти продукт на Балкан днес?

– Ако трябва да избера само един продукт на Балкан, то това със сигурност ще е Медената питка. Харесва ми, че не съдържа хидрогенирани и палмови мазнини, ГМО или каквито и да е консерванти. Спокойна съм, когато Васи си я хапва сладко. 🙂 А за мен медената питка е перфектната компания на следобното кафе.

Пожелай ни нещо!

– Днес обърнах внимание, че на етикетите на Балкан пише, че брандът е от 1976 година! Уау!
Пожелавам ви да продължите да произвеждате любимите на поколения българи сладости, като запазите тенденцията за продукти без ГМО и консерванти. 🙂

Благодарим на Юлия и Васи за милите думи и сладкото време, което прекарахме заедно по време на разговора ни.

Следващата седмица продължаваме с втория ни разговор със Симо, който намерихме пред компютъра, работейки в любимото си заведение. Очаквайте го!