Лицата на Балкан

В 3 поредни седмици от юли месец ще те запознаем с 3 различни личности: грижовна майка, отдаден на работата си IT – специалист и гимназист- спортна натура. Какво е общото между тях? Всички те обичат да похапват сладко и Балкан е любимият им партньор в това.

Днес те запознаваме с Алекс – млад, позитивен и изключително приятен събеседник. Алекс е редовен в залата за фитнес и обича да похапва сладките продукти на Балкан след тренировки.

Прочети още за него в следващите редове:

Кой е първият ти спомен с Балкан?

– Първият ми спомен е от началното училище, когато нямах търпение в междучасието да отида до лафката и да си купя нещо сладичко. Често джобните ми отиваха за суха паста и вафла Балкан. 😀

Кой е любимият ти продукт на Балкан днес?

– Спортувам активно и имам нужда от много енергия през деня, която често си набавям хапвайки сладко. Без съмнение и днес любимия ми десерт си остават сухите пасти на Балкан.

Пожелай ни нещо!

– Много се зарадвах, че сте си създали профили в социалните мрежи и дори сте организирали игра с вкусни награди за последователите. За нашето поколение е много важно да комуникираме онлайн, дори и с брандове. Продължавайте с готините активности!